Die invloed van verskillende voedingsmetodes op die melkproduksie en -samestelling van Holstein-frieskoeie - Van Zyl, Johan Hendrik Combrink (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.