Die kerk en sendingorganisasies : 'n empiriese ondersoek na die verhouding tussen die Ned. Geref. Kerk en SIM - Van Blerk, Etienne,1968- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.