Die kerklike tug : 'n prinsipiele beskouing en 'n praktiese ondersoek oor die funksionering daarvan in die Nederduitse Gereformeerde Kerk, Studente-gemeente, Stellenbosch - Coetzer, David Cornelus,1954- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.