Die korttermyn invloed van 'n Afrikaanse Christen-studentevereniging kampprogram op die interpersoonlike verhoudinge en lewensin van 'n groep adolessente - Le Roux, Pieter Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.