Die kurrikulere problematiek van die liggaamlike opvoeder - Stoffels, J. N. F.(Johannes Nicolaas Franklen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.