Die liedere van S. le Roux Marais : 'n geannoteerde katalogus - Holzapfel, H. W.(Helmuth Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.