Die meganismes vir die bewaring van die historiese stedelike omgewing - Swart, Pauline (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.