Die ontwikkeling en implementering van 'n kennisbasisstelsel vir die bevordering van padboubaarheid - Loots, S. W. R.(Schalk Willem Rabie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.