Die ontwikkeling van 'n normatiewe bestuursmodel vir die SA Weermag Militere Akademie - Erasmus, Jacobus Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.