Die ontwikkeling van optel- en aftrekstrategiee in die junior primere skoolfase : enkele gevallestudies - Ellis, Elizabeth Ann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.