Die potensiele rol van biologie-onderwys in die ontwikkeling van omgewingsgeletterdheid by leerlinge - Brink, Matthys van Niekerk (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.