Die relatiewe ekonomiese agteruitgang van Suid-Afrikaanse kusmetropole : 'n streekbeplanningsoogpunt - Brits, Etienne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.