Die reproduksiesiklus van die merrie en die invloed van dieetproteien daarop - Van Niekerk, Francois Erik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.