Die rol en noodsaak van tweerigtingkommunikasie tussen 'n owerheid en die gemeenskap vir beleidbepaling - Van der Waldt, Gerrit,1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.