Die rol van die nasies in Jesaja 40-48 : 'n vormkritiese en semantiese studie - Stassen, S. L. (Stephanus Louis), 1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DLitt)--Stellenbosch University, 1992.