Die rol van plaaslike bestuur in die voorsiening van die basiese behoeftes van die agtergeblewenes - Kruger Prins, H. E.(Hester Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning, 1992.