Die self en die ander : 'n filosofiese studie van die selfdefiniering van die Afrikaner in enkele geselekteerde tekste 1877-1948 - Praeg, L.(Leonard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.