Die stadsbeplanner se betrokkenheid by die bekamping van besoedeling deur doeltreffende beplanning - De Kock, A. P. M.(Angelika Petronella Marianne) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.