Die verband tussen die resultate op die Self-Directed Search-skaal en die Beroepsbelangstellingsvraelys ten opsigte van 'n groep swart standerd 10-leerlinge in die Oos-Kaap - Van Noordwyk, Jacobus Streicher Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.