Die verband tussen stresvolle lewensgebeure en psigopatologie by Xhosa-vroue in Kaya Mandi - Pieterse, Christel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.