Die vermindering van tussengroepvooroordeel by tienermeisies deur middel van tussengroepkontak - Van Zyl, Susan Elizabeth (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1992.