Die vertaling, aanpassing en standaardisering van die Kodus belangstellingsvraelys vir Duitssprekende leerlinge van Namibie - Daiber, Karl Heinrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MA)--Stellenbosch University, 1992.