Die voorkoms van angs en depressie tydens 'n eerste swangerskap en faktore wat daarmee verband hou - Young, Luanda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.