Die voorkoms van die Tipe A-gedragspatroon en vyandigheid by finalejaarstudente in professionele studierigtings : 'n kruis-kulturele studie - Robbertze, Ute C.(Ute Cornelia) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.