Die voorlopige standaardisering van 'n vertaalde weergawe van die Survey of Personnel Beliefs (die Opname van Persoonlike Oortuigings) op gespesifiseerde populasies - Connan, Barend Michael Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.