Die vorming van ontkiemingstimulante vir Alectra vogelii-sade, deur kallus- en suspensie kulture van gasheerplante - Lotz, E.(Ester) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.