Een rechtsvergelijkende studie tussen het Nederlandse en Zuid-Afrikaanse ontslagrecht : met als deelonderwerp, retrenchment - Abbo, Tertius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLM) -- Stellenbosch University, 1992.