Eksterne beheer oor die finansiele administrasie van technikons in die Republiek van Suid-Afrika - Jacobs, Johan Carel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.