Enkele kurrikulum- en ander didaktiese implikasies van multikulturele onderwys in primere skole in Suid-Afrika - Van Rensburg, Jakobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.