Inbrake in woonstelblokke en groepsbehuisingskemas in Stellenbosch - Terblanche, Linzelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.