Junior primere leerkragte se perspektiewe op die benutting van gestruktureerde aktiwiteite en hulpmiddels/media vir die ontwikkeling van getalbegrip in die junior primere skoolfase : 'n gevallestudie - Pepler, Hester Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.