Kerk en Koninkryk : met besondere verwysing na die rol van die ampte in die kerk - Fourie, Jan Hendrik,1969- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.