Kliniese hipnoterapie as fasiliterende faktor van rasioneel-emotiewe terapie in die behandeling van eksamenangs - Scheurkogel, René (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.