Kognitiewe kartering : die vorming van 'n stedelike beeld - Thom, Quintus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.