Kurrikulumontwikkeling in spesiale sekondere skole vir verstandelik gestremde leerlinge in Kaapland - Snyman, Cilliers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1992.