Lewensvaardigheidseise vir 'n multikulturele samelewing en die bevrediging daarvan deur die skool - Van Willingh, Dennis R (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.