Maatskaplikewerk-supervisie binne die KPA : tak hospitaal- en gesondheidsdienste in die Wes-Kaap - Swart, Marietjie Cecilia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2018.