Maatskaplikewerk-supervisie met spesifieke verwysing na die toepassing van die personeelfunksie in provinsiale hospitale - Ritter, Gertruida Anna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.