Moontlike veranderinge in die administratiefreg na aanleiding van 'n menseregteakte - De Ville, Jacobus Rosier (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (LL. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.