n Evaluering van aspekte van die damesstudenteraadgewerstelsel aan die Universiteit van Stellenbosch - Pretorius, Marina (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.