n Fundamenteel-pedagogiese studie van determinante vir die daarstelling van standaarde en regstellende aksie in 'n post-apartheidsonderwysbestel - Scheun, Deon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.