n Gereformeerde kritiek op Hendrikus Berkhof se denke oor God as persoon, soos vervat in sy Godsleer, in die boek 'Christelijk geloof' - Van der Merwe, D. C. L. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.