'n Histories-teologiese ondersoek na die betekenis van die uitdrukking 'Dogter van Sion' in Klaagliedere 2 - Lourens, A. J.(Anna Johanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.