'n Huweliksberaadmodel vir huwelike waarin buite-egtelike verhoudings voorkom - Fourie, David Petrus,1954- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.