n Kwalitatiewe beskrywing van die ervarings van die terapeut en klient tydens die innamefase by 'n kinder- en gesinsleiding kliniek - Fourie, Mattheus Eduard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.