n Model vir die ontwikkeling van 'n orienteringsopleidingsprogram vir ongeskoolde en halfgeskoolde werkers - Pekeur, Shaun Wilbur (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.