n Morfologiese, anatomiese en histologiese studie van die epidermale weefsel van Malus domestica, cv. Golden Delicious met spesiale verwysing na stingelentverruwing - Swart, Claude Richard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.