'n Onderrigleerstrategie om kritiese denke deur middel van geskiedenisonderrig te ontwikkel - Van Wyk, Andries Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.