n Ondersoek na beroepsonsekerheid by 'n groep eerstejaarstudente met behulp van 'n loopbaanbeplanningsvraelys - Harris, Theo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.