n Ondersoek na die aard van wanbegrippe in natuur- en skeikunde met spesiale verwysing na chemiese formules en vergelykings - Potgieter, S.(Susan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.